Engelsk
Norsk
Barbu brygge

Arendals nye bydel

Barbu Brygge er lagt ut for salg med 50 leiligheter i to bygg som første byggetrinn. Bygging på den attraktive tomta, som har vært planlagt som boligområde i årevis, blir nå igangsatt. Prosjektet består totalt av 82 leiligheter.

Nå bør arendalittene snart kjenne sin besøkelsestid, om de ønsker å sikre seg en unik boligmulighet med følgende særegenskaper:

·  Sol

·  Blink fra Torungen

·  Aktiviteten i havnebassenget

·  Båtplass

·  Bo i parken

·  Nytt og vedlikeholdsfritt

·  675 skritt til Pollen

Barbu interiør illustrasjon

Kombinasjonen av alle disse fasilitetene hører med til sjeldenhetene. Bebyggelsen blir moderne og preges av stor variasjon med tanke på et godt og variert levende bomiljø.

Barbu Brygge er lagt ut for salg med 50 leiligheter i to bygg i første byggetrinn. JBU m/flere kjøpte eiendommen av Jan Lassesen i mai 2014. Bygging på den attraktive tomta, som har vært planlagt som boligområde i årevis, blir nå igangsatt!

Hele Arendals nye aktivitetspark

Arendal kommune har vedtatt å opparbeide Barbu Park. Her blir det promenader, grillplasser, badebrygger, vannspeil, lek, sandvolley etc. Området som i dag fremstår som en parkeringsplass blir en vakker grønn oase mellom leilighetsbyggene og MacGregor bygget.Kontaktperson:
Jorunn Aarrestad: mobil 901 77 818 e-post: jaa@jbu.no  

Copyright © 2010-2015 JBU. All rights reserved.

Design: Fundamentet.no | Powered by Makeweb